چطور سال جدید از همه لحاظ تغییر کنیم؟

 

 

دانلود PDF سی روزه


سلام یه لحظه حواستون اینجا باشه.

تمرکزتون صد در صد (100%) روی این جمله ای که میخوام بگم باشه.

یک جمله ی معروف هست که میگه” اگه میخوای جزو پنج درصد (5%) برتر جامعه بشی باید کارهایی که نود و پنج درصد (95%) جامعه انجام میدن انجام ندی.”

شمایی که همت کردید این فیلم رو مشاهده می کنید یعنی قراره توی سال جدید واسه خودتون تغییرات مهمی رو رقم بزنید. اگه این حوصله رو ندارید که این فیلم رو تا انتها ببینید، پس، ببخشید بیخیال تغییر بشید.

اما اگه کاغذ و قلم واسه خودتون آوردید و قراره این مطالبی که میگم رو یادداشت کنید پس با تمرکز ادامه بدیم.

 

چرا هر سال تصمیم می گیریم و تغییر نمی کنیم؟

همه ی ما این برنامه رو داشتیم که قراره سال جدید بیاد پس می شینیم، برنامه ریزی می کنیم. قراره من تو این سال جدید فلان مهارت رو یاد بگیرم، قراره برم فلان کلاس،

قراره یک عالمه کتاب بخونم، من قراره توی این چند روزی که عید نوروزه روز اول این کتاب، روز دوم این کتاب، میخونم دیگه، وقته، بیکارم. روز سوم این کتاب. راحت میشه دیگه. این چیزی نیست.

10 تا کتابه 10 روز، دو سه روزم بقیه رو هم میریم دید و بازدید و تموم میشه. کاری نداره.

همه ی ما از این مدل برنامه ریزی ها داشتیم. همه ی ما یک تصویر بزرگ از سالی که قراره بیاد و زندگی ای که قراره خلق کنیم داشتیم.

از برنامه ها و پروژه هایی که قراره توی سال جدید شروع کنیم. اتفاقی که میوفته اینه که این کتابا همینطور توی کتابخونه می مونه و عید نوروز هم تموم میشه، سه ماهه اول سال هم میره بعد میگیم بذار از اول تابستون شروع میکنم.

تابستونم میاد، حالا که تابستونه دیگه بذار تفریح کنیم. بعد همینطور عمر ما میگذره و هیچکاری رو شروع نمی کنیم و انتهای سال که میشه دوباره واسه سال بعد برنامه ریزی می کنیم.

مغز ما دشمن اصلی موفقیت

باید بدونیم مغز ما یه ویژگی خیلی مهمی داره. مغز ما فقط و فقط میخواد حالت موجود رو حفظ کنه.

چرا؟

چون از گذشته های دور از زمان انسان های نخستین فقط و فقط وظیفه ی مغز این بوده که انسان رو از چالش ها دور نگه داره، انسان رو از خطر ها دور نگه داره و برای همین با ایجاد ترس هایی، ایجاد تفکراتی، سعی میکنه اون رو همیشه در حالت موجودی که هست حفظ کنه.

چون میخواد کم مصرف باشه، چون میخواد شما رو تا آخر عمر زنده نگه داره. پس با چالش، با تغییر، با چیزی که باعث بشه انرژی مصرف کنه مقابله میکنه. چون مغز ما حدود بیست در صد (20%) از انرژیه بدن ما رو مصرف میکنه.

حالا مغز ما چه کاری انجام میده و از چه طریقی میاد مقابل ما وایمیسه؟

مکانیزم های دفاعی مغز در مقابل موفقیت شما

اولین راهکارش اینه، با ایجاد بهانه هایی در ذهن ما،

با تفکراتی که دیگه تقصیر زندگیه بقیس، زندگی های بقیه روی زندگی من تاثیر داره، اون ها تصمیماتی واسه ی من میگیرن، خانوادم باعث شده من این اتفاق برام بیفته، کشورم، شرایط بیرون، دوستان.
یه جمله بگم

تا چند سال آینده به نظرتون چند نفر به موفقیت میرسن؟

چند نفر به ثروت های خیلی زیادی میرسن؟

کسب و کارهای زیادی رو شروع میکنن؟

چند نفر به نظرتون این اتفاق براشون میفته؟

دقیقاً همون افراد میتونستن این بهانه ها رو بیارن ولی این بهانه ها رو نیاوردن.

شاید خیلی از افراد تو حتی بدتر از شرایط شما قرار داشتن و این بهانه ها هم توی ذهنشون بود ولی کارشون رو شروع کردن.

بعد از اون گاهی اوقات مغز ما با شوخی گرفتن همه چیز

سعی میکنه ما بیخیال موضوعات بشیم. طرف میگه هدفت چیه؟ حالا ولش کن. بریم با رفیقا بگردیم، بریم.. همه چیز رو به شوخی میگیره و سعی میکنه همین طور سرسرکی از همه چیز رد بشه و عمرش داره همین طور میگذره.

گاهی اوقات مغز ما، ما رو با تکنولوژی سرگرم میکنه.

با اینستاگرام، با تلویزیون. شما قراره یه کاری رو انجام بدید، قراره یه پروژه ای رو شروع کنید ولی قبلش میگید بذار برم توی اینستاگرام، اینستاگرامو چک کنم.

بعد میبینی نزدیک دو (2) سه (3) ساعته اینستاگرام رو دارین چک میکنید.

بعد به خاطر اتفاقاتی که اینستاگرام و تکنولوژی روی مغز ما داره، اراده و انگیزه ی ما میاد پایین و بیخیال هدفمون میشیم.

گاهی اوقات استدلال های جالبی داره.

بابا تو که داری کار میکنی، این همه داری تلاش میکنی چی؟

آخرش مقصد ما همه خاکه. همه میریم توی خاک. با این استدلال ها باید مقابله کنیم.
وقتی میاد میگه اشکال نداره با هم دیگه میریم توی خاک. بذار این کارو انجام بدم بعد.

گاهی اوقات با از این شاخه به اون شاخه پریدن ما رو منحرف میکنه.

یعنی میبینه که مثل اینه که شما یه جوونه رو میکارید توی گلدون و ازش نگهداری می کنید، بهش آب میدید، کود و همه ی مواد مورد نیاز که یک جوونه بتونه رشد کنه رو فراهم می کنید.

این جوونه داره رشد میکنه، داره رشد میکنه. شما نتیجه ای نمی بینید. همین طور صبر کردید میگید کی این جوونه قراره رشد کنه؟

این گلدون دستتونه این جوونه قراره فردا بیاد بیرون و شما گلدونو می بینید نا امیدید و هیچی دیده نمیشه. گلدونو میندازید بیرون یه گلدون دیگه، یه گیاه دیگه میکارید. ببینم این چی میشه.

مغز ما از این شاخه به اون شاخه ما رو میپرونه. چرا؟ چون دوست نداره زیاد دچار چالش ها بشه. چون گاهی اوقات استدلال های عجیب و غریبی میاره. گاهی اوقات سعی میکنه فکر میکنه الان شما دارید اینکارو یعنی این فعالیت رو دارید انجام میدید. بهترین راهکاری که شما رو از این کار منصرف کنه اینه که برید سراغ یه کار دیگه. میرید سراغ یه کار دیگه

و استدلال بعدی که میارید چیه؟ کامل گرایی.

من تا پنج میلیارد (5000000000) پول نداشته باشم و یک لپتاپ فوق العاده حرفه ای و میز آنچنانی و یک دفتر تو فلان منطقه از شهر نداشته باشم اصلاً کار رو اصلاً شروع نمیکنم و این سرمایه اگه نباشه که هیچی.

این کامل گراییه و مغز ما زمانی که یک همچین پروژه هایی با همچین ایده ال گری توی ذهنش باشه، توی مغز ما باشه هیچوقت کاری رو شروع نمیکنه و این کامل گرایی باعث میشه شما کاری رو شروع نکنید.

چون همیشه به دنبال یک مدینه ی فاضله هستید توی ذهنتون. یک شرایط خیلی فوق العاده که قراره تو اون شرایطه شروع کنید و هیچوقت اون شرایطه نمیاد. اکثر افراد موفق از کارهای کوچیک کوچیک، کم کم وکم کم پروژه هاشون رو ارائه کردن و کسب و کارشون کم کم و کم کم رشد کرد.

مورد بعدی که مغز ما همیشه ما رو دچار چالش میکنه چیه؟ اینکه دیدگاه متفاوتی برخی از افراد نسبت به کتاب ها،

نسبت به دوره ها بیان می کنند. این دوره ها رو می بینید، این کتاب ها رو می بینید.

من همه ی این ها رو فوت آبم. الکی وقتت و هدر نده. اینا تو ایران جواب نمیده یا من خودم مغز متفکرم. کتاب؟ کتاب چیه؟! دوره؟ برو بابا! چی داری میگی؟! با این استدلال ها مغز ما فقط میخواد انرژی کم مصرف کنه و سراغ چیزهای جدید نریم.

تا اینجا که اومدید و این مطالب رو یاد گرفتید خیلی جلوتر از بقیه هستید و بهتون تبریک میگم که تا الان با من پیش اومدید.

راهکار تغییر

حالا بریم سراغ راهکارهایی که وجود داره برای این مکانیزم مغز ما. چند تا راهکار هستش که

راهکار اول جدول سی (30) خانه ایه.

 

دانلود PDF سی روزه

توی سایت ذهن کوک اگر رفته باشید و این فیلم ها رو اگر داخل سایت دارید مشاهده می کنید که داخل همین صفحه هست، اگر در سایت های دیگه ای دارید مشاهده می کنید داخل سایت ذهن کوک این لینک دانلود این جدول قرار داره.

شما میتونید برید این جدول رو دانلود کنید و روال کار به این شکله شما هر روز یک کار کوچیکی که داخلش اهمال کاری داشتید در روز انجام میدید. این جدول سی تا (30) خونه داره.

روز اول قراره مثلاً یه کار کوچیک، مثلاً قراره میزم رو مرتب کنم. یه کاری که چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. کار رو انجام میدید و داخل جدول مینویسید و تیک روز اول رو میزنید. روز بعدی یک کار دیگه ای که اهمال کاری می کردید، مثلاً قرار بوده چند تا از لباس هاتون رو اتو کنید.

این کارو انجام بدید و حتماً این جدول یک جایی باشه مقابل چشمتون. گوشی تون رو حتماً کوک کنید که توی زمان های خاص از روز بهتون یادآوری کنه که این جدول رو و این فعالیت رو انجام بدید.

این باعث میشه مسیرهای عصبی مغزمون یکم به سمت اراده و به سمت انگیزه ی بیشتر حرکت کنه و این ذهنیت رو مسیر عصبی که این ذهنیت که من آدمیم که اهمال کاری نمیکنم، آدمیم که فعالم، از زیر کار در نمیرم.

این ذهنیت رو در ما به وجود میاره و لینک دانلودش هم داخل سایت ما قرار داره. مطلب بعدی چیه؟

قانون پنج (5) ثانیه.

همین استدلال هایی که در چند دقیقه پیش براتون گفتم و کارهایی که راهکارهایی که مغز ما میاره که انرژی کم مصرف کنه تنها پنج 5 ثانیه طول میکشه. قانونی هست به نام قانون پنج 5 ثانیه که فکر میکنم کتابشم از خانوم مل رابینزه.

یه کتاب خیلی عالی ایه که داخلش در مورد این داره صحبت میکنه که پنج5 ثانیه طول میکشه که مغز از این مکانیزم ها استفاده کنه و تا پنج 5 ثانیه تموم نشده شما کار رو شروع کنید و میگه وقتی کار رو میخواین شروع کنید

بگید پنج، چهار، سه، دو، یک، 5-4-3-2-1 و کار رو شروع کنید.

همون اولی که می شمارید دیگه کار رو شروع کنید مطلب بعدی چیه؟

سنگ بزرگ علامت ندادن است.

زمانی که شما میاین یک پروژه ی خیلی بزرگ رو برای خودتون تعیین میکنید، یه فیل گنده که قراره همشو قورت بدید. این طور نمیتونی به هدفتون برسید. باید لقمه لقمه این فیل رو قورت بدین و این فیل یک دفعه خورده نمیشه.

خیلی ها هستند توی سحر خیزی یک دفعه دیگه طرف ساعت یازده ظهر بیدار میشه یک دفعه قراره یک تغییر بزرگ توی زندگیش به وجود بیاره و روز بعد ساعت پنج ساعت چهار  که دیگه میخوام از خواب بیدار بشم و یه انسان سحرخیز بشم.

در صورتی که این طور نیست. من در مورد سحرخیزی خیلی تحقیق کردم و فاکتورهای زیادی داره.

حالا کارهای خوبی که میتونیم انجام بدیم چیه؟

اولینش اینه که بیایم یک دفتری واسه خودمون تهیه کنیم و داخلش بنویسیم در مورد چیزای خوشایندی که امسال برامون اتفاق افتاد، موفقیت هایی که بش دست پیدا کردیم و در مورد شکست ها و تضاد هایی که بش برخوردیم و چه راهکاری رو باید براش اتخاذ میکردیم و خودمونو تحلیل کنیم، خودمونو آنالیز کنیم.

هم از موفقیت هامون بگیم، خداروشکر کنیم و احساسمون عالی میشه و هم اینکه خودمونو آنالیز و تحلیل کنیم.

اون کارهایی که انجام نشد، اون پروژه هایی که شکست خورد، اون تضاد ها و اون چالش هایی که حل نشد، چه اتفاقی افتاد؟

چه رفتاری من انجام دادم؟

و سعی کنید تو سال جدید اون رفتار ها رو نداشته باشیم و مطلب بعدی برنامه ریزی کردنه.

برنامه ریزی درست با متدش و باید طرف قلقشو یاد داشته باشه.

خیلی ها هستن میان همون اول سال برنامه ریزی میکنن. برنامه رو یکی دو روز انجام میدن و بعدش میسپرنش به خدا و دیگه میگن ما نمی تونیم اینکارو انجامش بدیم.

برنامه ریزی به ما نیومده. در صورتی که برنامه ریزی قلق داره، برنامه ریری متد خودش رو داره. اونایی که میان اول سال واسه خودشون هدف تعیین میکنن و به هدفشون نمیرسن به خاطر عادت هایی که در خودشون به وجود نمیارن.

باید علم تغییر عادت رو بلد باشین. باید بدونید انعطاف پذیری عصبی و نوروپلستیسیتی چیه ؟ و براساس اون عادت هامون رو تغییر بدیم.

عادت هامون رو حذف کنیم.

در مورد اینکه شما بخواین عادت هاتون رو حذف کنید، عادت جدیدی ایجاد کنید، هدف گذاری خوبی داشته باشید، اراده و انگیزه ی بالایی داشته باشید، دیگه اهمال کاری نکنید، خواب درستی داشته باشید، به موقع بخوابید و راحت بخوابید و صبح زود هم به راحتی بیدار بشید، برنامه ریزی روزانه رو باید به چه شکل انجام بدید؟

داخل دوره ی سحرخیزی به روش فوق حرفه ای ها یا به صورت کامل در مورد این مباحث صحبت کردید و افرادی که این دوره رو تهیه کردن میدونن که چقدر این دوره حرفه ایه و برای شما عزیزانی که دارید این فیلم رو مشاهده می کنید یه فرصت خیلی خوبه

و اگه قراره سال جدید رو یه سال فوق العاده و پر قدرت رقم بزنید این دوره شدیداً بهتون پیشنهاد میشه.

آرزوی بهترین ها رو براتون دارم. امیدوارم هرکجا هستید موفق و پیروز باشید. به خدا توکل می کنیم که خدا برای ما کافیست.

 

2 دیدگاه برای “چطور سال جدید از همه لحاظ تغییر کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
خانه
حساب کاربری من
0
سبد خرید
تمام محصولات
کیف پول من